Boom laten kappen

Voor als het niet anders kan

Een boom laten kappen die in zijn laatste levensfase zit? Aangetast door een zwam? Staat uw boom op een verkeerde plaats? Laat uw boom op professionele wijze kappen door Bos- en Boomwerk.

Uw boom laten kappen

Als er genoeg ruimte is zal de boom door ons worden gekapt. Is echter de veiligheid in het gedrang omdat er simpelweg te weinig ruimte is, of omdat de gesteldheid van de boom dit niet toelaat dan zullen we overgaan tot het afbreken van de boom. Meestal zal dit klimmend gebeuren waarbij de boom tak voor tak wordt afgebroken en wordt afgevangen met ons speciaal voor dit doel ontwikkeld vangsysteem. Ook kan er voor gekozen worden om de boom in zijn geheel of in gedeeltes af te takelen met een telekraan.
Wilt u uw boom op professionele wijze laten kappen? Of coniferen laten rooien en de daarbij behorende boomstronken en wortels? Deze verwijderen wij op eveneens professionele wijze.


Houtwallen

Ook voor het afzetten van uw houtwal bent u bij ons aan het juiste adres. Een goede houtwal bestaat uit een kruidlaag, een struiklaag en een bomenlaag. Wij kunnen u hier een duidelijk advies over geven.
Door op de juiste wijze te zagen en te kappen in uw houtwal worden de beste resultaten behaald.


Wat zijn de kosten van zagen of kappen?

De prijs van het zagen en/of kappen is voor iedere boom verschillend, afhankelijk van de situatie en de plek van de boom. Vóór de aanvang van de klus word de prijs bepaald.

Wilt u een boom laten kappen in de omgeving van Zwolle, Meppel, Wolvega of Hoogeveen? Bel 06 514 900 32 voor meer informatie, of stuur ons een bericht.

Vrijblijvende offerte

Heeft u een boom die gekapt moet worden? Kunnen wij u met iets anders van dienst zijn? Neem contact met ons op. Vul het formulier in:

KLIK HIER


Of bel ons:

Foto's van de stappen van het werken met telekraan